lauantai 6. kesäkuuta 2009

Sukujuhlat lähestyvät

Sukujuhliin ja seuran vuosikokoukseen on aikaa neljä viikkoa. Ilmoittautumisaikaa on jäljellä ensi perjantaihin asti, vielä siis ehtii mukaan. Paikalle voi kyllä tulla ilmoitautumattakin, mutta siitä aiheutuu turhaa päänvaivaa järjestäjille, joten soitelkaa tai kirjoittakaa Mikkelän Jussille.

Anna-Liisa on jatkanut 15.8.2008 aloittamaansa blogia kommenteilla sukujuhlien järjestelyistä ja muutenkin kertonut kevään tapahtumista. Käykääpä lukemassa kyseisen blogin viimeisimmät kommentit!
Anna-Liisan kommentti seuran hallituksen kokoonpanosta on otettava huomioon. Hallitukseen tulisi saada eri sukuhaarojen edustajia mukaan. Hallituksen kooksi on säännöissä määritelty viisi - seitsemän jäsentä, joten kasvuvaraa nykyiseen kokoonpanoon on olemassa. Juhlien yhteydessä pidetään seuran vuosikokous, jossa hallitus valitaan seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. Jos juhliin on tulossa Anna-Liisan odottama määrä sukulaisa ja seuraan kuuluvia, niin valinnan varaa hallituksen jäseniksikin on siis paikalla.

MUTTA: käykääpä lukemassa Anna-Liisan blogi-kommentteja tuolta 15.8.2008 blogin lopusta.

Pekka

3 kommenttia:

Anna-Liisa kirjoitti...

Vaikka tuota Pekan kirjoitusta ei kukaan ole kommentoinut, monet ovat sen kuitenkin lukeneet. Olen puhunut viime päivinä aika monen Verkasalon kanssa ja olemme samalla vaihtaneet ajatuksia asioista, joista puheenjohtajamme kirjoittaa.
Eilenillalla loppui virallinen ilmoittatumisaika sukujuhliin ja tällä tiedolla Vihantiin suunnistaa heinäkuun ensimmäisenä lauantaina liki 110 sukuseuralaista - ja tietysti ne jotka ovat sähköpostite, puhelimitse tai ihan kasvotusten ilmoittaneet tulevansa.
Lähetän lähipäivinä sekä HS:n että Kalevan sukukokoukset-osioon tiedon Verkasalojen tapaamisesta.

Anna-Liisa kirjoitti...

Tarkoitan tuossa edellä, että monet sukuseuralaiset ovat minulle kertoneet tulevansa, mutta eivät jostain syystä ole virallisesti ilmoittautuneet Juhanille.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mielenkiintoinen blogi